Som Formació online

Metodologia

La formació online et permet formar-te on i quan vulguis. És mes flexible, perquè no existeixen horaris, és el propi alumne qui marca quan vol estudiar i el temps de connexió. Això permet adaptar el curs a les necessitats de cada alumne.

La metodologia del Campus Empresarial Virtual es basa en dos punts importants: la facilitat de l’ús per part de l’alumne i el seguiment del seu aprenentatge per part del tutor.

La formació online és pràctica i útil per a la teva vida professional. Inclou materials i continguts elaborats per professionals del sector, en cada curs es fan exercicis i casos pràctics i inclou autoavaluacions i un seguiment personal mitjançant les tutories.

L’alumne trobarà diferents vies de comunicació, com els fòrums, els xats i el correu electrònic. Els fòrums permeten l’intercanvi de dubtes, idees i comentaris entre els alumnes i amb els tutors, és un element molt important perquè facilita la compressió i afavoreix l’aprenentatge. En alguns cursos l’alumne també tindrà l’oportunitat de realitzar webinars (classes virtuals), una eina útil per establir un contacte directe amb el tutor i resoldre dubtes o fer consultes.

Tens algun dubte?

973236161

sol·licita més informació

Vull rebre informació de les convocatòries

Enviar

Categories
Contacte

Direcció de contacte

Telèfon: 973236161

Email: gtorres@cambralleida.org